2012-11-05 08:07:55• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Bak - Fantasztikusan indul a hét!

Napi horoszkóp november 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Az egész nap egy Holdszünet alatt áll. Ezt abból érezheted, hogy munkád nem annyira megerőltető, mint amilyen lenni szokott. Talán szabad is vagy, és azt teheted, amihez éppen kedved van. Estére a Hold belép az Oroszlán jegyébe. Legkésőbb ekkorra éber leszel, és hozzá a legjobb hangulatban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Az ember saját magát is motiválhatja – például a mai napon is. Miért ne kezdhetnéd a mai napot és vele az egész napot énekelve vagy fütyörészve? Te úgyis érzed, mikor szünetel a Hold. Most egy nagy teher esik le rólad. Mélyen a bensődben érzed, hogy ez a nap laza lesz. Természetesen ügyelned kell, ha dolgozol: ne légy túlságosan mások terhére, mert problémáid származhatnak belőle. Lehetőleg ne foglalkozz fontos dolgokkal, vagy ha ezt nem tudod elkerülni, légy nagyon precíz, és lépj kapcsolatba a Holddal. Este a Hold, Vénusz és Jupiter kezet fognak egymással. Most egy ablak nyílik a kozmoszra. Közel van a szerencse. A helyedben most lottóznék.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Amikor ma reggel felébredsz, már ismét fáradt vagy. Még ilyet! De ha megmondom, hogy a Hold szünetel, akkor meg fogod ezt érteni, és megpróbálkozol valahogy túltenni magad rajta. Délután Vénusz, Mars és Jupiter segít neked. Boldog vagy, a Hold nélkül is. Este 20.40-kor véget ér a Holdszünet, és a Hold belép az Oroszlán jegyébe. Ez jót tesz neked, valódi partihangulat lesz úrrá rajtad.

Napi horoszkóp - rák

Rák


A mai napon a kozmosz szokatlan helyzettel örvendeztet meg: a Hold a te jegyedben áll, és egyben szünetel. Ez azt jelenti, hogy mindent elfelejthetsz magad körül. Ez mind nem számít, csak az, ami belőled jön. Amit még tudnod kell: délelőtt elsimítasz egy veszekedést. Délután tapasztalataid segítenek neked. Este baráti kapcsolataid állnak a programodban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22


A Hold ma a Rák jegyében áll, és ráadásul egész nap szünetel. Ez egyáltalán nem illik a természetedhez. Oda vezet, hogy aggódni kezdesz, és ráadásul másokat teszel ezért felelőssé. A Skorpió sötét energiái még inkább felerősítik félénkségedet. Estére a Hold belép a te jegyedbe. Így már mindjárt jobb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


A mai napon Holdszünet van, és ezért szabad vagy. Ha azonban dogoznod kell, akkor napold el az esélyeidet, és vigasztalódj az estével. Addigra megszolgáltál magadnak valami szépet. Valaki nagyon közel áll hozzád. Ez a személy nincs feltétlenül jelen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Ez a hét nem kezdődik túl jól. Ez azon múlik, hogy a Hold a Rák jegyében áll, és egész nap szünetel. Sajnálom, ha most dolgoznod kell. Ha szabaddá tudod tenni magad, szerencséd van. Beszélgetéseid során ugyanis fontos dolog jut a tudomásodra. Este egy beszélgetés során az az érzésed támad, hogy valami alakul közöttetek. Mondd ki őszintén, mi az, ami a másikban tetszik neked. Mondj bókokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


Amint reggel felébre3dsz, máris jól érzed magad. Ennek oka a Hold, aki barátságosan mosolyog a te jegyedre. Mindenesetre egész nap szünetel, így lehet, hogy mindjárt felkelés után rajtad is úrrá lesz a fáradtság, vagy kedvetlenné válsz. Rázd ki testedből a fáradtságot! Gondold át, mi mindent csinálhatsz ma. Képzeld el, hogy a Hold azért küld szünetelni, hogy szabadon azt tehesd, amit csak akarsz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


A Hold ma egész nap alszik. Ennek megfelelően nehezedre esik a felkelés, ha a normális munkaőrület vár rád. Természetesen egész más, ha magad tudod beosztani a munkádat. Akkor egyszerűen szabaddá teheted magad mára, és egy másik napra tolod át tennivalóidat. Ennek örül a Hold, és neked is jót tesz.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


A hét tulajdonképpen fantasztikusan indul, mert a Hold pont szemben áll a te jegyeddel, és a Rák jegyéből nevet rád. Egész nap szünetel, ami azt jelenti, hogy te is szünetelhetsz, akár az egész napot elhenyélheted, vagy még jobb: sok időt fordíthatsz barátaidra. A Holdnak mindenesetre nincs kifogása ellen, legfeljebb a főnöködnek lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A Hold az egész napon át szünetel. Ha dolgoznod kell, nehéz helyzetben vagy, elvégre nem tarthatsz egész nap szünetet. Időnként azonban tarts kisebb szüneteket, és vegyél mély levegőket. A tetterő mindenesetre estig hiányzik belőled. Este végre Jupiter kellemes órákat szerez neked.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Mindjárt a mai napon hasznát veheted egy egésznapos Holdszünetnek a Rák jegyében, és a Nap aurájának a Skorpió jegyében. Mit sugároznak? Intenzitást, szenvedélyt, elevenséget! Azt mondják neked: „Nézz körül, a világ tele van csodákkal! Érezd a hullott levelek illatát, érintsd meg őket, hallgasd, ahogy zizegnek, amikor keresztülmész közöttük. Értsd meg, hogy te is ilyen érzéki vagy, mert része vagy ennek a világnak!”

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: